Платформата FilmBox + пренася зрителите в мистериозната и интригуваща история с легендарния детектив Шерлок Холмс

 Боби Чолакова
Платформата на FilmBox + разполага с богато и разнообразно портфолио и изключително добре подбрана селекция от филми, сериали, между които е и „Шерлок Холмс и тайното оръжие“.  Почивните дни могат да бъдат изпълнени с мистерия, хумор и приключение с един от най-легендарните образи – Шерлок Холмс, който ще тръгне по пътя на поредната интригуваща мистерия, придружен от емблематичния д-р Уотсън. Филмът се отличава със своето нестандартно темпо, в съчетание с увлекателни диалози и обрати, от които зрителите ще останат очаровани. Критиците го определят като филм с изключително култов и интересен сценарий, тъй като Холмс най-накрая среща своя съперник, но дали ще успее да се справи с него, зрителите ще могат да разберат на платформата FilmBox+.
Режисьорът на „Шерлок Холмс и тайното оръжие“ Рой Уилям Нийл, посвещава времето и отдадеността си в един от най-емблематичните филми на всички времена на известния детектив. Зрителите го характеризират като „брилянтен“, успявайки да обхване безспорния стил и остроумие на Холмс и д-р Уотсън. Увлекателността се изразява в иновативния подход на заснемане на кадрите и постоянните неочаквани обрати, които се случват. Почитателите могат да се насладят на най-легендарния и популярен детектив по всяко едно време в  платформата на FilmBox+ .

През цялото време филмът успява да задържи вниманието на зрителите с интересния мистериозен сюжет. Като един от най-запомнящите се сценични актьори в Обединеното Кралство, Базин Ратбоун успява да пренесе зрителите в шпионския трилър със завладяващото си присъствие на екран, влизайки в роялата на Шерлок Холмс. Брилятно представената история, която комбинира класически детективски трилър и развлекателна комедия в едно, ще очарова зрителите. Не на последно място, така любимият герой на всички доктор Уотсън, изигран от Нейджъл Брус, ще се впусне стремглаво в приключението.

„Шерлок Холмс и тайното оръжие  е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. 
За повече информация, моля посетете www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *