Wizz Air въвежда нова лоялна програма: WIZZ Discount Club Light

 Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, въвежда от днес WIZZ Discount Club Light – нова лоялна програма с ексклузивни отстъпки за клиентите по време на полет.

Налична в приложението на Wizz Air и онлайн на уебсайта на авиокомпанията, WIZZ Discount Club Light включва редица оферти, сред които специални ваучери за услуги на борда и промо цени за храните и напитките, както и за бутика на WIZZ на борда.

Клиентите могат да се присъединят към WIZZ Discount Club Light без да заплащат допълнителна такса. Тези със съществуващо стандартно или групово членство в WIZZ Discount Club автоматично ще получават офертите на WIZZ Discount Club Light като част от съществуващото си членство.

Новата лоялна програма има за цел да повиши ангажираността на клиентите с уникални отстъпки, като например за специални цени за парфюми или отстъпки за напитки. Офертите могат да варират при различните полети.

Жужа Трубек, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, заяви: „WIZZ Discount Club Light е още един начин, по който нашите клиенти ще могат да спестят пари, когато избират да летят с WIZZ. Ексклузивните отстъпки ще предложат на всеки, който пътува с нас, възможността да спести сериозни суми от храна и продукти по време на полет. Радваме се, че можем да предложим тази нова програма като част от нашия ултра нискотарифен оперативен модел.“

Wizz Air планира в бъдеще да разширява предимствата, предлагани чрез WIZZ Discount Club Light, включително с нови отстъпки и ваучери.

За повече информация, моля посетете:
https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/memberships/wizz-discount-club

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.


* * *


За Wizz Air:
Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия от 184 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 51.1 милиона пътници за финансовата година F23, приключваща на 31 март 2023 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Авиокомпания на 2019 г. и 2023 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ от Световните награди за финансова устойчивост за 2022 г. и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *