Нестандартна любовна история ще забавлява зрителите на FilmBox Extra този уикенд

 Романтичната комедия „Десет неща, които трябва да направим, преди да се разделим“ предоставя на зрителите възможността да се впуснат в емоционалната история на Абигейл (Кристина Ричи) и Бен (Хамиш Линклейтър) тази неделя от 20:45 по FilmBox Extra.

Режисирана от Галт Нидерхофер, тази вълнуваща филмова продукция изследва сложността на любовта и взаимоотношенията чрез историята на на Абигейл, самотна майка, която се бори да запази връзката си с Бен. След разгорещен спор тя решава, че трябва да се раздели с него, но Бен ѝ предлага да направят списък с десет неща, които да направят преди това. Двамата се впускат в поредица от приключения, сред които скок с парашут, плуване в езеро и много други. Докато се опитват да разберат дали да спасят връзката си или да продължат по свой собствен път, те се изправят срещу страховете си и научават повече за себе си и един за друг. Дали Абигейл и Бен ще открият отново пътя един към друг зрителите могат да разберат от 20:45 по FilmBox Extra.
 
„Десет неща, които трябва да направим, преди да се разделим“ разглежда темите за любовта, чувствата и поемането на рискове в любовта. Със забавната си любовна история, филмът е задължителен за гледане от любителите на романтичните комедии. Химията между актьорите и нестандартната любовна история на Бен и Абигейл превръщат филма в истински забавно, но и провокиращо размисъл преживяване.

„Десет неща, които трябва да направим, преди да се разделим“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International (компания на CANAL+) е глобална медийна компания управляваща 62 телевизионни канала, множество дигитални продукти на шест континента и основен играч в разпространението на съдържание и излъчването му по целия свят. SPI управлява множество безплатни и платени телевизионни канали в регионите на ЦИЕ, Западна Европа, Азия и Адрия, включително ключови европейски пазари като Полша, Чехия, Румъния, Сърбия и Нидерландия. SPI Group притежава набор от емблематични марки, сред които известни имена като FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, заедно с различни тематични канали и стрийминг услуги, включително FilmBox+. Работейки с над 700 оператора по целия свят, SPI използва модерни технологии, чрез които предоставя на своите абонати достъп до линейно телевизионно съдържание, както и on demand съдържание. Повече от 25 години SPI INTERNATIONAL е водещ доставчик на игрални филми и телевизионни програми на международните пазари. Партньорствата на SPI с водещите доставчици на телевизионни услуги осигуряват интересно съдържание, което е силно разпознаваемо и се радва на голямо търсене. За допълнителна информация посетете: www.spiintl.com
 


 M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *