Акценти по STAR Crime през юни

Право в сърцето, сезон 2

24 юни от 22:00 часа

Всеки понеделник от 22:00 часа

 

 

Сериалът проследява историята на Джулия Скола, смел и уважаван полицейски капитан и нейния най-голям враг Новак – адвокат по наказателни дела с над три десетилетия опит. Някога те са били две борбени деца, обединени от силното желание техният пол и произход да не определят бъдещето им. После се превръщат в двама силно влюбени тийнейджъри, които се обичат въпреки всичко. Сега те са двама възрастни, които не са си проговаряли от двадесет години. Но каква драма ги е разделила? Когато Новак напуска адвокатската кантора, за да стане шеф на полицията и да се присъедини към отряда на Джулия, съдбата ги събира отново. Между миналото и настоящето, техните разследвания изследват детските ужаси и кошмарите на възрастните, и разкриват, че чудовищата невинаги са това, което си мислим.

 

В ролите: Клер Кейм, Ланник Готри и др.


 

 

Убийствени тропици, сезон 5

Sonia ROLLAND Béatrice DE LA BOULAYE

27 юни от 22:00 часа

Всеки четвъртък от 22:00 часа

 

 

 

Приключенията на двете следователки продължават! Мелиса се завръща баба си Кларис и най-накрая успява да скърби за майка си, която се е самоубила, когато тя е била дете. Кларис смята, че проблемите на Мелиса произтичат от факта, че се е дистанцирала от миналото си, историята си и от острова. Затова Мелиса ще се свърже отново с културата си и най-вече ще се помири със себе си. След като за малко се разминава със смъртта, Гаел прекъсва връзки с полицията и се установява в пост-хипи общност, далеч от света. Заплахата, надвиснала над Таис обаче, ще я убеди да се върне към социалния живот, да възобнови работата си като полицай и отново да се изправи срещу опасностите на професията си.

 

В ролите: Соня Роланд, Беатрис де ла Булей

 

 

 

Трите бора, сезон 1

Three Pines – Season 1

21 юни от 22:00 часа

Всеки петък от 22:00 часа

 

 

Главен инспектор Арман Гамаш от полицията на Квебек и екипът му разследват поредица от озадачаващи убийства в мистериозното селце Трий Пайнс, като разкриват заровените тайни на ексцентричните му жители. Това принуждава и инспектора да се изправи срещу собствените си заровени тайни и призраци от миналото.

В ролите: Алфред Молина, Росиф Съдърланд и др.

 


 

 

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 6

„Monolith“ – Coverage of the CBS series NCIS: New Orleans, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Sam Lothridge/CBS ©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

4 юни от 21:00 часа

От понеделник до петък от 21:00 часа

 

 

В шестия сезон на „Военни престъпления: Ню Орлиънс“ Дуейн Прайд  се завръща в службата, след като Хана нарушава протокола при съвместно разследване. Прайд се нуждае от помощ, за да разбере причината за неспирните кошмари, но решението може да отнеме време заради наркотиците, които са му давали, докато е бил отвлечен.

 

В ролите: Скот Бакула, Лукас Блек

 

 

 


 

 

Военни престъпления, сезон 13

„Dead Letter“ – The NCIS team, alongside the FBI and MI6, continue an international manhunt for an escaped British spy who has left one colleague fighting for their life in ICU, on NCIS, Tuesday, May 10 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Sarah Clarke guest stars as FBI Special Agent Tess Monroe and Duane Henry guest stars as MI6 Officer Clayton Reeves. Pictured: Emily Wickersham as Eleanor Bishop, Michael Weatherly as Tony DiNozzo, Sarah Clarke as Tess Monroe, Mark Harmon as Jethro Gibbs. Photo: Jace Downs/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

6 юни от 20:00 часа

От понеделник до петък от 20:00 часа

 

 

„Военни престъпления“ е нещо повече от екшън драма. С голяма доза хумор, това е сериал, който се фокусира върху понякога сложната и винаги забавна динамика на екип, принуден да работи заедно в силно стресови ситуации. От убийства и шпионаж до тероризъм и откраднати подводници, тези специални агенти разследват всички престъпления, свързани с военноморския флот или морската пехота.

 

В ролите: Марк Хармън, Майкъл Уедърли

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *