FilmBox Extra представя зрелищния исторически епос „Бен-Хур“ с Морган Фрийман на 8 юли

 Следващият понеделник (8 юли) от 17:45 ч. FilmBox Extra ще предложи на зрителите разтърсващата история на „Бен-Хур“ (2016). В главните роли влизат невероятните актьори Морган Фрийман, Джак Хюстън и Тоби Кебъл. Режисирана от Тимур Бекмамбетов, мащабната продукция е съвременна адаптация на класическия роман на Луис Уолсън „Бен-Хур: Една християнска притча“ и предлага нов поглед върху вечната история за предателство, отмъщение и изкупление. 

Филмът „Бен-Хур“ проследява живота на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън), еврейски принц от Йерусалим, и неговия доведен брат Месала (Тоби Кембъл). След драматичното разпадане на тяхното приятелство, Юда е несправедливо обвинен за измяна и осъден на робство. След години на изпитания Юда се завръща с намерението да отмъсти. С помощта на Илдерим (Морган Фрийман), арабски шейх, Бен-Хур започва своята подготовка за най-голямото състезание с колесници, в което ще се изправи срещу Месала. Съдбата обаче има други планове, като му предоставя шанс за прошка и помирение. Дали ще избере отмъщението или ще постави ново начало, прощавайки грешките, зрителите ще разберат само по  FilmBox Extra.

Съвременната продукция „Бен-Хур“ е идеална за всички, които обичат големите исторически драми и завладяващите човешки истории. Наред с това, духовна дълбочина на филма придават и посланията за надежда, вяра и прошка чрез паралелния сюжет за Исус Христос (Родриго Санторо).

„Бен-Хур“  е само едно от интригуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

За SPI INTERNATIONAL
SPI International (компания на CANAL+) е глобална медийна компания управляваща 62 телевизионни канала, множество дигитални продукти на шест континента и е основен играч в разпространението на съдържание и излъчването му по цял свят. SPI управлява множество безплатни и платени телевизионни канали в регионите на ЦИЕ, Западна Европа, Азия и Адрия, включително ключови европейски пазари като Полша, Чехия, Румъния, Сърбия и Нидерландия. SPI Group притежава набор от емблематични марки, сред които известни имена като FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, заедно с различни тематични канали и стрийминг услуги, включително FilmBox+. Работейки с над 700 оператора по целия свят, SPI използва модерни технологии, чрез които предоставя на своите абонати достъп до линейно телевизионно съдържание, както и on-demand съдържание. Повече от 25 години SPI INTERNATIONAL е водещ доставчик на игрални филми и телевизионни програми на международните пазари. Партньорствата на SPI с водещите доставчици на телевизионни услуги осигуряват интересно съдържание, което е силно разпознаваемо и се радва на голямо търсене. За повече информация посетете: www.spiintl.com.


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *