Столичната „Топлофикация“ удължи срока за обжалване на изравнителните сметки

Топлофикация София“ удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до 30 септември 2020 г. в изпълнение на препоръката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Дружеството отбелязва, че винаги е давало възможност на своите клиенти да изпращат сигнали, жалби и препоръки за подобряване на дейността и комуникацията с потребителите на услугата. “Приканваме и сега клиентите, които имат въпроси, свързани не само с изравнителните сметки и общите фактури, но засягащи и други  процеси от дейността на дружеството да се обръщат към експертите на „Топлофикация София“ и след удължения срок за обжалване на изравнителните сметки”, се казва в съобщението на компанията. Дружеството гарантира, че за всеки изпратен сигнал ще бъде извършена проверка и всяка жалба ще получи отговор. Потребителите могат да подават жалби в Центровете за обслужване на клиенти, както и да използват следните комуникационни канали:

Информационен телефон 0700 11 111

info_r@toplo.bg

www.facebook.com/www.toplo.bg

От „Топлофикация София“ напомнят, че подадени жалби, възражения и сигнали, изпратени по дигиталните канали следва да бъдат подписани и сканирани/снимани от титуляр на партидата или упълномощено лице, за да получат вх. номер.

С оглед опазване на личните данни, дружеството няма право да предоставя информация по партидата или сметките на лица, които не са титуляр или правоимащо лице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *