Яхтено парти на високи токчета

Боби Чолакова

Момичетата от дамски клуб по предприемачество “Бизнес на високи токчета” организираха весело яхтено парти. С хубава музика, шампанско и апетитни хапки бизнес дамите доказаха, че умеят освен да правят бизнес и да се забавляват добре.

Дамите пяха, танцуваха и се смяха, но освен това обсъдиха и организираха бизнес делата си, както и съвместните инициативи на клуба, сред които и първите награди “Бизнес жена на годината”, които се организираха за рожденият ден на клуба. Някои от тях бяха номинирани, а по – късно спечелиха заветната награда за женско предприемачество.

Сред тях бяха Айя Джамбазова – Roselbell , притежаваща ИТ бизнес в сферата на дигиталните технологии, дизайнерката на конкурсите мис и мисис България – Гери Апостолова, Станка Калева, Маргарет Петева, Ива Владимирова – председателката на клуба и разбира се дамата с благородно сърце – адвокат Биляна Тончева. Тя беше на яхтата със своята очарователна малка дъщеря, която показа перфектно държание и възпитание на истинска малка принцеса.

Когато се насладиха на слънчевото преживяване и напълниха сърцата си със свеж бриз, кристални, приятелски усмивки и златни кюлчета от пенливото вино на Таня Китик се отправиха, отдъхнали, към нови бизнес хоризонти и идеи за развитие на бизнес културата, която е така необходима за всяка силна икономически държава. Да им пожелаем успех и попътен вятър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *