Водещата марка Danonino пуска на пазара натурално кисело мляко

Боби Чолакова

Danonino кисело мляко съчетава натурален вкус и пробиотични бактерии

  Популярната марка за млечни продукти Danonino представя изцяло нов натурален продукт – Danonino кисело мляко. Той е създаден специално за българския пазар и съчетава натурален вкус и пробиотичните бактерии Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilus. Danonino кисело мляко вече е налично в търговската мрежа в цялата страна в удобни опаковки от 150 г.

Danonino кисело мляко – натурален вкус, калций и пробиотични бактерии
Danonino кисело мляко идва като допълнение на богатата гама продукти на водещата марка и е вдъхновено от нуждите на потребителите у нас. Последната иновация на марката съчетава ползите на киселото мляко със забавен за децата дизайн с любимия им герой Дино, за да предизвика интереса и любопитството им към натуралния продукт. Същевременно киселото мляко е и ценен източник на калций, който е необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са от важно значение и това мотивира марката Danonino да продължава да бъде иноватор, създавайки нови продукти.

„Danonino кисело мляко е олицетворение на амбицията ни да създаваме продукти с мисъл за нуждите на потребителите и да не спираме да ги изненадваме с иновации, които да подпомагат разнообразяването на балансирания детски хранителен режим. Продуктът следва тенденциите на пазара у нас, където киселото мляко заема специална и ключова роля, и съчетава натуралния му вкус с атрактивен за децата дизайн“ – сподели Станислава Вазова, бранд мениджър на Danonino за България и Румъния.

Още Danonino иновации през 2021 г.
Освен с новото кисело мляко, Danonino ще изненада потребителите си с още един иновативен продукт – Danonino с витамини C и D. Новото Danonino цели да помогне на родителите да включват ценни елементи в хранителния режим на децата си чрез любим и вкусен продукт, който се предлага в два свежи плодови вкуса – ягода и банан – и може да бъде открит в търговската мрежа в цялата страна.

Чрез разнообразното си портфолио от млечни продукти за всеки ден Danonino предлага балансиран вариант за допълнения към хранителния режим на всяко дете спрямо предпочитанията му. Повече за пълната гама продукти на Danonino можете да откриете на уебсайта на марката.

За DANONE в България
DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД, която е иновативния лидер на българския пазар в категорията свежи млечни продукти и продукти на растителна основа (бадемови, соеви, оризови, овесени и др.) Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят. DANONE се стреми да вдъхновява здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията си Една Планета. Едно Здраве. (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и планетата са взаимосвързани.
Повече информация може да откриете на: www.danone.bg и www.danonino.bg

 

За допълнителна информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com


M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *