Хитовият турски сериал „Край“ с премиера по Dizi на 3 май

 Боби Чолакова
Един от най-интригуващите и изпълнен с мистерии турски драматичен сериал – „Край“, превърнал се в истински рекордьор в Европа, стартира на 3 май (понеделник) по Dizi. Продукцията събира на екрана едни от най-популярните и любими на мнозина турски актьори, в една история, пълна с любов, тъга, надежда и неочаквани обрати. От понеделник сериалът „Край“, който успя да впечатли зрителите с необикновения си сюжет и невероятен актьорски състав, ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 ч.
 
„Край“ е завладяващ сериал за разбити сърца и предателства, за неочакваните обрати на съдбата и непредвидимостта на човешкия характер. Той проследява живота на красивата Айлин (Нехир Ердоган) и любящия ѝ съпруг Селим, в чиято роля зрителите ще видят Игит Йозшенер, познат от популярните турски продукции „Мелодия на сърцето“ и „Езел“. Айлин и Селим се радват на спокоен и щастлив живот – и двамата имат своята блестяща кариера и лични успехи. Влюбени и щастливи, двамата отглеждат 7-годишния си син Омер. На пръв поглед всичко изглежда перфектно, но не след дълго приказката, в която живеят, е на път да се превърне в истинска катастрофа. Селим заминава на бизнес пътуване до Франкфурт, а малко след като  излита, Айлин получава трагичните новини, че самолетът му се е разбил.
 
Айлин се обнадеждава, когато разбира, че Селим всъщност не се е качил на борда на самолета. След като успява да прегледа няколко видеозаписа от летището, тя открива съпруга си в компанията на мистериозна дама, с която по-късно напускат обекта. Изчезването на Селим е истинска енигма и дори един пропуснат епизод може да промени мозайката от събития и действия. Станете част от история, изпълнена с мистерии, неочаквани обрати, любов и предателства всеки делничен ден от 19:00 по Dizi.

Сериалът „Край“ е сред  многото вълнуващи турски продукции, на които зрителите могат да се насладят в програмата на Dizi през тази година. С над 600 часа интригуващо филмово съдържание, каналът предлага някои от най-популярните турски сериали, сред които „Осмият ден“, „Вътрешен човек“, „20 минути“, „Черни пари и любов“ и много други хитови продукции. Dizi е един от най-бързо развиващите се канали в света с фокус изцяло върху драматичния жанр, като достига до над 5 милиона домакинства в 50 държави в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток и продължава да увеличава обхвата си. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, която управлява над 40 канала на територията на 6 континента и споделя съдържанието си със своите 90 милиона абонати.
 
 
За SPI
SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. 
За повече информация, моля посетете www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *