Wizz Air и Летище Варна организират голямо кариерно събитие на 29 април

ВСЕКИ, КОЙТО МЕЧТАЕ ЗА КАРИЕРА В АВИАЦИЯТА И ИСКА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА КАБИННИЯ ЕКИПАЖ НА WIZZ, МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ВАРНЕНСКОТО СЪБИТИЕ И ДА КАНДИДАТСТВА ЛИЧНО. НЕ СЕ ИЗИСКВА ПРЕДИШЕН ОПИТ..
 Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, организира целодневно събитие за набиране на кадри заедно с Фрапорт Туин Стар на 29 април 2022 г. Wizz Air Varna Aviation Career Day ще се проведе на VIP Терминал 1 на Летище Варна от 9:00 до 18:00 часа. Ентусиазирандидати, които винаги са мечтали за вълнуваща кариера в небето, могат да се присъединят и да кандидатстват лично за член на кабинния екипаж на WIZZ, като се регистрират тук предварително и донесат своя автобиография на английски със снимка на събитието. Желаещите ще могат да кандидатстват за отворените позиции и в двете бази на Wizz Air у нас – във Варна и в София.Wizz Air ще приема кандидатури както от хора с предишен опит като кабинен екипаж, така и от такива без никакъв досегашен опит. Авиокомпанията ще осигури професионални обучения на всички избрани кандидати, които продължават между четири и шест седмици, в зависимост от опита им, а новоназначените ще получават базова заплата през целия период на обучението.След като новите кадри се присъединят към Wizz Air като пълноправни членове на кабинния екипаж, те ще се радват на конкурентна заплата, удобен месечен график и разнообразни възможности за професионално развитие, като програмата „Cabin Crew to Captain“ на Wizz Air, която дава възможност на съществуващите членове на кабинния екипаж да преминат през обучения за получаването на лиценз за търговски пилот. Кабинният екипаж на Wizz Air също може да се възползва от отстъпки за полети и бонуси от самолетни билети за семейството и приятелите си, за да могат да пътуват по света и да създават незабравими спомени.

Основните изисквания, на които кандидатите трябва да отговарят, преди да се присъединят към събитието за набиране на кадри във Варна, включват: да са навършили 18 години, да са високи минимум 165 см (жени) или 175 см (мъже), да имат завършено средно образование, да владеят свободно – писмено и говоримо – английски и български език, и да могат да плуват. Пълните изисквания можете да прочетете тук.

Андраш Радо, старши мениджър за набиране на кабинен екипаж в Wizz Air, каза: „Изключително сме развълнувани, че разширяваме дейността и екипа си в България. Въпреки предизвикателствата през последните няколко години, нашият ангажимент към българския пазар остава силен и сме решени да продължим да предлагаме нови интересни и достъпни възможности за пътуване на местните пътници. Плановете ни са много амбициозни, а увеличаването на екипа ни е ключов фактор за постигането им. С нетърпение очакваме да посрещнем всички кандидати на специалното ни събитие за набиране на кадри във Варна, така че каня всички, които мечтаят за кариера в авиацията, да се присъединят към нас.“

Wizz Air е най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа с най-младата флотилия и 4-кратен носител на наградата „Любима авиокомпания“ в България. Тя бе сред първите авиокомпании, които възстановиха полетите и въведоха строги здравни мерки на борда по време на пандемията. Освен това, въпреки тежките времена, през изминалата година превозвачът успя да пусне над 300 нови маршрута, да отвори 18 бази и да добави and 40 нови самолета към мрежата си. За да сбъдне амбициозните си планове за растеж, Wizz Air в момента прави най-голямото набиране на персонал в своята история, като планира да назначи 1000 нови члена на кабинен екипаж и 300 нови пилоти в мрежата си до декември 2022 г., като 100 души ще бъдат наети само в България като част от местния кабинен екипаж.* * *


За Wizz Air

Wizz Air, най-бързоразвиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира една от най-младите флотилии в света, състояща се в момента от 153 самолета Airbus А320, А321, А320neo и A321neo със средна възраст на самолетите от 5 г. Авиокомпанията има поръчани общо 329 самолета Airbus neo, които предлагат последните в индустрията авиационни технологии и двигатели от следващо поколение и са в основата на целта на авиокомпанията да достигне флотилия от 500 самолета до 2030 г. и непрекъснатия ѝ ангажимент към устойчивост. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 10.2 милиона пътници през последните 12 месеца за финансовата година, приключваща на 31 март 2021 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, която авиокомпания или отделна личност може да получи. Wizz Air бе обявена и за най-устойчивата компания в авиоиндустрията през 2021 г. от списание World Finance.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc, 
wizzair@m3bg.com
Андраш Радо, старши мениджър за нaбиране на кабинен екипаж в Wizz Air, andras.rado@wizzair.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *