FilmBox приветства лятото с романтичната комедия „Сезона на сватбите“

Актьорите Мая Ерксин и Джак Куейд ще въвлекат зрителите в щуро приключение

 
 Програмата на FilmBox ще посрещне слънчевия юли подобаващо и ще зареди зрителите с лятно настроение, благодарение на романтичната комедия „Сезона на сватбите“. Този уикенд феновете на доброто кино ще могат да се посмеят и да се отпуснат пред телевизора с романтичната процукция „Сезона на сватбите“. Зрителите ще могат да се потопят в историята на двама приятели, пред които стои предизвикателството да „оцелеят“ през идния романтичен сезон на сватби. Продукцията ще се излъчи тази събота от 22:00 ч. по FilmBox.

 
Сценарият на „Сезона на сватбите“ e написан от двамата американски режисьори Джеф Чан и Андрю Римър. Творбата им получава позитивни отзиви от критиците и зрителите, а филмът печели „Наградата на публиката“ на филмовия фестивал Tribeca 2019. Това е един от най-известните филмови фестивали, провеждани ежегодно в Ню Йорк, на който са представяни различни филми и сериали на световно ниво. Комедията „Сезона на сватбите“ изпъква пред публиката с феноменалното изпълнението на главните актьори Мая Ерксин и Джак Куейд, които пренасят зрителя в свят на романтика и забавни недоразумения, както и с увлекателно и лежерно поднесения диалог на продукцията.
 
В романтичната комедия зрителите ще проследят забавното приключение на двамата приятели – Бен и Алис. На героите им се налага  да приемат факта, че всичките им познати са твърдо решени да се оженят именно в този сезон. Следователно, за да се справят със сезона на сватбите, Бен и Алис се съгласяват да преживеят поредицата от сватбени церемонии, като си станат „сватбени партньори“ един на друг. Тяхната идея да преминат сватбения хаос заедно се оказва не толкова лесна за изпълнение. Сюжетът се заплита, емоционалната драма се заформя, а на героите им предстои да преминат през редица предизвикателства, „оцелявайки“ в сезона на сватбите. Зрителите могат да разберат развръзката в отношенията на Бен и Алис тази събота в 22:00 ч. по FilmBox.

 Сезона на сватбите е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. 
За повече информация, моля посетете www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *