Шедьовърът на европейското кино „Нашият безпощаден свят“ с премиера по FilmBox Stars

Алис Талиони и Джоселин Киврин ще пренесат зрителите в романтиката на френското кино

Този уикенд програмата на FilmBox е подготвила за зрителите си романтична комедия, която не е за изпускане. Филмът е „Нашият безпощаден свят“, а всички любители на европейското кино ще имат възможността да се потопят в романтична история, посветена на възходите и паденията в една динамична връзка. Героите са не само влюбени, но и яростни конкуренти, преследващи една и съща мечта. Комедийните елементи на продукцията успяват да грабнат вниманието на зрителите и придават добро настроение на иначе заплетената ситуация. Вълнуващият сюжет ще се разгърне на телевизионните екрани тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

„Нашият безпощаден свят“ проследява историята на двама адвокати –  Виктор Бандини (Джоселин Киврин) и Марго Дитерман (Алис Талиони) – влюбена двойка, която работи заедно в адвокатска кантора. Когато обаче в тяхната фирма се открива престижна и привлекателна позиция, връзката им бързо се превръща в истинска надпревара. Любовта на героите преминава през редица изпитания, докато продукцията поставя интригуващи въпроси за това колко принципа сме готови да загърбим, за да постигнем мечтите си и кои са истински важните неща в живота.
Сценарист и режисьор на продукцията е Леа Фазер. Тя съумява да създаде перфектната нажежена обстановка, в която таланта на блестящите актьори изпъква, а ролите им са забележително изпълнени. Филмът изследва силата на безпощадната хватка на амбициите, които често поемат контрол над човешкия живот. Борбата между ума и сърцето е в главната роля и поставя редица екзистенциални въпроси пред зрителите.  Кой ще победи в битката между любовта и амбициите? Зрителите ще научат отговора тази неделя в 22:00 ч. по Filmbox Stars.
„Нашият безпощаден свят “ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ни забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. За повече информация, моля посетете www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *