Новата колекция на Paloma fashion “ART“ една симфония от изкуство…

Боби Чолакова
“ART“ Една симфония от изкуство…
Имаме удоволствието да ви представим новата ни  колекция от изтънчени сватбени рокли. Всяка рокля е шедьовър, всеки акцент е кулминация… За нас е истинско вълнение, че с всяка една визия успяхме да създадем една различна емоция, едно вълнение и желание да творим. Насладете се на Колекция ART, докостете се до това изкуство!
Новата колекция на Paloma fashion е почит към изкуството и предлага леки обеми, чисти материи и деликатна дантела, за булката, която иска да се носи по пътеката в елегантен и неподражаем стил. Акценти в колекцията са вариации от ръкави, подвижни панделки, колани и бродерии.
Плътните материи дефинират концепцията за чистота и елегантност,докато модерният контраст на минималистичните текстури придава на сватбената рокля основен, перфектен стил.
Селекцията ни от сатенени сватбени рокли е повече от божествена. Рокли с минималистични детайли.
Модели, които ще ви завладеят със своите съчетания от мек, галещ кожата сатен и фин тюл, който придава въздушност на визията. Дантела, която украсява роклите с величие и блясък.
Изключително качество и почерк на българския дизайнер Поля Кинова! Булчински рокли, които ще ви вдъхновят! Силуети, които ще ви завладеят…Модел и лице на колекцията Жанета Осипова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *