Новият motorola razr 2022 разкрива неограничени възможности

 

Като първооткривател на сгъваемите телефони Motorola не спира да изследва и да прави иновации в областта на сгъваемите устройства. Компанията приветства следващото поколение на серията – смартфон,  смело пресъздаден, за да вдъхне живот на още по-вълшебни мобилни възможности.

От красивия си дизайн до лекотата на използване, motorola razr 2022 поставя нов стандарт в ерата на сгъваемите устройства – той е еволюция от предишните поколения, като надгражда и подобрява основните смартфон функции. Те са разработени с оглед на обратната връзка на потребителите – затова motorola razr 2022 е оборудван с най-усъвършенстваната камера, виждана в сгъваем телефон1,, още по-мощна батерия и зашеметяващ дисплей.

 

 

 

 

Емблематичен дизайн, усъвършенстван за върховна производителност и забавление

Motorola razr 2022 има елегантен и минималистичен дизайн с матово покритие, освен това е компактен и удобно се побира в джоба. Тази модерна нова визия се отличава с два изгледа, като и двата осигуряват истински впечатляващо потребителско изживяване. Интерактивният 2,7-инчов Quick View дисплей държи потребителите свързани и информирани, така че да могат да преглеждат бързо известия, да четат и изпращат съобщения, да правят снимки, да извършват плащания и всичко това без дори да се налага да отварят телефона си.

Разгръщайки motorola Razr 2022, потребителите ще открият спиращ дъха 6,7″ FHD+ P-OLED дисплей с мощна честота на опресняване до 144 Hz. Технологията P-OLED предоставя над един милиард нюанса на цветовете – от най-дълбокия оттенък на черното до най-ярките и остри цветове. Сертификатът HDR10+ и 100% от цветовата гама DCI-P3 изваждат на показ и кинематографичните стандарти за точност на дисплея, което го прави устройството изключително подходящо и за забавление.

За максимално потребителско изживяване от двата дисплея, преработената панта държи устройството отворено в режим Flex View, така че то да може да стои самостоятелно под различни ъгли, за да позволи на потребителите да го използват и без ръцете си. Екранът на razr има специална функция, която позволява разделянето му, дори при няколко отворени приложения. Потребителите могат да гледат видеоклипове, да изпращат текстови съобщения, да провеждат видео разговори, да заснемат красиви селфита или групови снимки – всичко това със свободни ръце.  Мotorola razr 2022 може да бъде и държан отворен през нощта например, като Quick View дисплеят да заеме ролята на будилник.

 

 

Флагмански камери в сгъваем смартфон

 

Когато става въпрос за най-усъвършенстваната камера, поставяна някога в сгъваем смартфон1, високата разделителна способност е само началото. Сензорът на 50-мегапикселовата основна камера разполага с големи 2,0μm ултра пиксели, които осигуряват 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина за по-остри и живи кадри. Потребителите могат да се възползват от Instant All-Pixel Focus опцията, която предоставя 32 пъти повече пиксели за фокусиране, по-бързо и по-прецизно заснемане на кадри без значение от светлината. Основният сензор е снабден и с OIS технология, която елиминира всяко нежелано трептене, осигурявайки кристално ясни снимки и видеоклипове.

 

 

 

 

13-мегапикселовия ултраширокоъгълен обектив позволява на потребителите да поберат много повече в кадъра на заснемане, а сензорът за макровизия им дава възможност да да заснемат и най-малките детайли, приближавайки ги 3,5 пъти по-близо до обекта на снимане в сравнение със стандартния обектив.

 

Мotorola razr 2022 разгръща и креативността на потребителите, позволявайки им да записват спиращи дъха видеоклипове в над милиард цветови нюанса, отговарящи на строгите стандарти HDR10+ за точност на цветовете, цветовата гама, яркостта и контраста. Устройството дава възможност и за 8k видеоклипове с кинематографично качество и над 33 милиона пиксела резолюция – най-високата възможна за смартфон днес.

 

Иновационните razr функционалности далеч не спират дотук. Благодарение на големия Quick View дисплей, потребителите могат да използват революционните камери, за да заснемат най-впечатляващите селфита. За уголемяване на екрана, е достатъчно просто да обърнат устройството, за да се насладят на 32-мегапикселовата предна камера за селфита и видеоразговори, оборудвана с най-високата разделителна способност в сгъваем смартфон досега.

 

 

 

 

 

 

 

 

Водеща в индустрията производителност и батерия за целия ден

 

За да се увери, че razr е в крак с динамичното ежедневие на своите потребители, екипът на Motorola е оборудвал устройството с най-модерната мобилната платформа за сгъваем смартфон – Snapdragon®.

Snapdragon 8+ Gen 1 е най-бързият и най-мощният Qualcomm процесор досега – именно той прави работата на смартфона плавна и подобрява ключовите мобилни изживявания в цялото устройство, като същевременно пести живота на батерията. Мощната платформа дава възможност за функциите Snapdragon Elite Gaming, още по-професионално изглеждащи снимки и още по-бързи 5G връзки. Потребителите могат да се насладят и на усъвършенстван изкуствен интелект, както и на светкавична скорост на опресняване – все функции от следващо ниво, които още повече подобряват производителността.

Дълготрайната батерия, която е 1,25 пъти по-голяма от предишното поколение и 2 пъти по-бързото зареждане с 30W TurboPower™ осигуряват часове енергия само за няколко минути зареждане2 – за още по-спокойно и приятно мобилно изживяване без притеснения за батерията.

 

 

 

Пространствен звук във всяка обстановка

 

Пространственото звуково Dolby Atmos® изживяване осигурява поглъщащо развлекателно изживяване.  Потребителите могат да изпитат кристалните вокали и истински ясно звуково изживяване, независимо дали слушат през двата големи стереоговорителя на смартфона или през слушалки. Първият микрофон с тройна матрица3, поставен в сгъваем смартфон, осигурява още по-последователни звук и яснота, като дава възможност за кристално ясни записи и гласови повиквания.

 

Разгърнете телефона си на голям екран

 

Motorola razr 2022 е напълно оборудван с възможностите на Ready For – дисплеят Quick View и новият дизайн на пантата улесняват още повече разгръщането на потенциала на устройството, без да се налага на потребителите да обръщат телефона си.

Motorola razr 2022 може да бъде използван като безжична мишка или тракпад, докато потребителите пренасят мобилните игри на големия екран или пък го сгънат в режим Tripod View, за да изглеждат по най-добрия начин на уеб камерата

 

 

 

Наличност на продукта

Мotorola razr 2022 е наличен от днес в Тechnopolis, като цената му е 2499 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Правни откази от отговорност

Някои характеристики, функционалности и спецификации на продукта може да зависят от мрежата и да

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *