HUAWEI обяви бизнес резултатите си за първите три тримесечия на 2022 г.

Боби Чолакова
Huawei обяви своите бизнес резултати за първите девет месеца на 2022 г., които са в съответствие с прогнозните очаквания. През този период компанията е генерирала приходи от 61.69 милиарда щатски долара, като маржът на печалбата от основния бизнес на технологичния лидер възлиза на 6,1%*.
 
„Общото ни представяне e в съответствие с прогнозните очаквания“, коментира Ерик Сю, ротационен председател на Huawei. „Бизнесът ни с крайни устройства започна да се стабилизира, а този с ИКТ инфраструктура поддържа стабилен растеж. Занапред ще продължаваме да инвестираме в привличането на талантливи кадри и в научноизследователска и развойна дейност, за да изведем конкурентоспособността на нашите продукти на още по-високо ниво. Както винаги, ще останем фокусирани върху нуждите на нашите клиенти и обществото, и предоставянето на стойностни продукти и услуги за всички.“

*Оповестените финансови резултати в това прессъобщение са събрани в съответствие с Международните стандарти за финансово отчитане; обменен курс в края на септември 2022 г.: 1 щатски долар = 6,9113 китайски юани (източник: външни агенции)

 
*****

За HUAWEI:
Основана през 1987 г., Huawei е водещ световен доставчик на инфраструктура за информационни и комуникационни технологии (ICT) и интелигентни устройства. Компанията има повече от 197 000 служители и работи в над 170 държави и региони, обслужвайки повече от три милиарда души по света.
Визията и мисията на Huawei е да предостави цифрови технологии на всеки човек, дом и организация за един напълно свързан, интелигентен свят. За тази цел компанията стимулира повсеместната свързаност и насърчава равния достъп до мрежите; компанията има за цел да предостави облачни услуги и изкуствен интелект до четирите краища на земята, за да осигури превъзходната изчислителна мощ там, където е необходима; Huawei изгражда цифрови платформи, за да помогне на всички индустрии и организации да станат по-гъвкави, ефективни и динамични; предефинира потребителското изживяване с помощта на изкуствен интелект, като го прави по-персонализирано за хората във всички аспекти на живота им, независимо дали са у дома, в офиса или в движение.
За повече информация, моля, посетете www.huawei.com или ни последвайте на:
http://www.linkedin.com/company/Huawei
http://www.twitter.com/Huawei
http://www.facebook.com/Huawei
http://www.youtube.com/Huawei

За допълнителна информация и медийни запитвания, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com


 * * * * *

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *