BILLA отвори своя първи магазин в град Чирпан

Веригата затвърждава лидерската си позиция по брой магазини в България със 150 обекта, в 47 града

На 07.09. отвори врати първият магазин BILLA в град Чирпан, който е и 150-ият обект на веригата в България. В най-новия BILLA магазин, предлагащ уютна и модерна търговска зала и редица удобства за потребителите, веригата е инвестирала над 2 млн. лв. Обектът се намира на бул. „Георги Димитров“ №87 и ще посреща клиентите си всеки ден, от понеделник до неделя, между 7:30 и 22:00 часа, с разнообразен асортимент от над 8 000 артикула. Сред тях са пресни български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, сезонни предложения от топлата витрина, прясно изпечени изкушения от BILLA Пекарна, качествено българско месо, както и широка гама от нехранителни стоки на атрактивни цени.

„За нас в BILLA откриването на всеки нов обект е специално и вълнуващо събитие, особено когато добавяме нов град на нашата карта. Стратегията ни за експанзия в страната напредва с пълен ход и съм щастлив, че днес в Ритейл парк Чирпан отворихме 150-ия си обект в България. Целта ни е с всеки нов магазин да бъдем по-близо да нашите клиенти – както като локация, така и в стремежа си да бъдем винаги на разположение за тях, да предлагаме разнообразие и да правим пазаруването по-лесно и приятно преживяване.“ споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България

Светлата и приветлива търговската зала посреща клиентите с площ от 860 кв. м. Магазинът е оборудван с каси на самообслужване, които позволяват на потребителите сами да маркират и да платят с банкова карта своите покупки. В обекта са въведени и редица технологични решения, щадящи природата – електронни етикети с подробна информация за всеки артикул, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление. Политиката на компанията за устойчиво развитие и опазване на околната среда цели постигане на пълна климатична неутралност до 2040 г.

По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват -25% с BILLA Card на всички кисели и пресни млека, всички видове бира и всички храни за домашни любимци.

За REWE International AG От своята централа във Винер Нойдорф REWE International AG управлява не само австрийския си бизнес с търговските марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG, но също и международния ритейл бизнес на REWE Group (Организационно звено Handel International). Чрез марката BILLA компанията е представена в България, Чехия, Русия, Словакия и Украйна; чрез дискаунтъра PENNY – в Чехия, Унгария, Италия и Румъния; чрез IKI – в Литва, и чрез веригата дрогерии BIPA – в Хърватия.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин в София. Тя е представена в 47 града в страната с общо 150 магазина и продължава да разраства своята мрежа от супермаркети. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 5200 служители. BILLA България успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с повече от 40 български фермери, доставящи богато разнообразие от сезонни плодове и зеленчуци от над 180 зеленчукови градини, оранжерии и лозя в цяла България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *