JYSK открива магазин в Retail Park Varna

БОБИ ЧОЛАКОВА

Retail Park Varna, първият ритейл парк в Североизточна България, добавя към възможностите за пазаруване на своите клиенти още една. Това е популярната международна верига за обзавеждане и аксесоари за дома JYSK. През последните години JYSK осъществява активна експанзия в страната. Магазинът в Retail Park Varna е деветият на веригата в България и първи за град Варна. Откриването е планирано за август 2016 г.

 

Реализираният от Colliers търговски микс на Парка включва първия в страната Център за поръчки на ИКЕА, единствената локация на Decathlon във Варна, една от най-големите български вериги за детски играчки – Comsed, Martineli Design Corner – известната марка за комплексно обзавеждане на дома, офиса, вилата и хотела, магазин Dominiko – предлагащ разнообразие от продукти за оборудване на дома и градината, както и ресторант за бързо хранене.

 

Най-новата модерна шопинг дестинация във Варна се намира на изключително комуникативно място – кръстовището на бул. „Владислав Варненчик“ и бул. „Република“ – на 3 км от центъра на града по магистрала „Хемус“, свързваща София с Черноморието. С удобната си локация, практични разпределения, отлично планиран микс от наематели и прекрасна атмосфера, Ритейл Парк Варна предлага уникално преживяване за цялото семейство. За всички посетители е осигурен просторен подземен и надземен паркинг. Ексклузивен консултант по отдаването на площите на проекта е Colliers International.

<край>

 

За Colliers International

 

Colliers International е една от най-големите международни компании за услуги в сферата на недвижимите имоти с 16,300 служители в над 502 офиса в 67 страни. В България компанията работи от 1991 г. и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем, Colliers International представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти. От юни 2015 г. Colliers се търгува на NASDAQ под символа “CIGI” и на фондовата борса в Торонто под символа “CIG”.

 

 

Като част от годишните награди CEE Quality Awards за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти, Colliers International е отличена за най – добра консултантска компания за 2014 г. в категория “Индустриални площи”. Последното годишно проучване на Lipsey класира Colliers като третата най-разпознаваема компания за недвижими имоти в света.

 

За контакт:

 

Весела Петрова

 Мениджър човешки ресурси и маркетинг

 

E-mail: vesela.petrova@colliers.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *