Най-успешният европейски клуб представи екипа си за домакинските и гостуващи мачове за сезон 2016/17

Звездите на Real Madrid stars и избрани фенове по целия свят представиха екипа в социалните медии

Екипът за домакинските мачове отдава почит на класическата тениска от 1902 година

Дизайнът на екипа за гостуващите мачове отразява успеха на Quinta del Buitre (популярен прякор на Реал Мадрид)

Новите екипи са в продажба от 14ти Юли

 

adidas представи новите екипи на Real Madrid за домакинските и гостуващи мачове за сезон 2016/17 година. Имена от ранга на Гарет Бейл, Марчело, Хамес Родригес и Карим Бензема се стремят към пореден успешен сезон, който би подсигурил дванадесети трофей от Шампионската лига и 33-та титла от LaLiga (първенството на Испания).

 

Отдавайки почит на класическата тениска от 1902 год., новият екип за домакинските мачове е с леко по-тъмен бял нюанс, в сравнение с последните сезони. Екипът връща класическата яка и е завършен с трите ленти на adidas в синьо, един от цветовете символи на клуба.

 

Екипът за гостуващите мачове за сезон 2016/17 отразява успешното минало на клуба и ценностите, които са го превърнали в един от най-големите клубове в света. Лилавият цвят отдава почит на годините от епохата на Quinta del Buitre – име дадено на отбора на Мадрид, който е доминирал испанския футбол през 80-те години.

1234

За първи път, клубът заменя традиционното представяне на екипите си на стадион Сантиаго Бернабео с глобална презентация в социалните медии включваща някои от най-големите звезди на клуба – реализирайки желанието на феновете на Мадрид по целия свят – да станат част от представянето на екипите на любимия им клуб.

 

Стремейки се да укрепят връзката между клуба и неговите фенове, Марчело, Хамес Родригес, Бейл, Бензема, Начо и Зидан изпратиха кутии с новите тениски по целия свят.  Между избраните имаше поддръжници на Мадрид, музиканти, актьори, автори на канали в YouTube от целия свят, които от днес ще представят екипа пред своите последователи.

Представянето на екипа ще бъде подкрепено от видео клипове на играчите, в които някои от най-големите звезди на клуба ще имат главна роля и ще показват екипите в личните си канали в социалните медии.

 

Екипите за домакинските и гостуващи мачове са налични от Юли 2016 на интернет страницата на adidas и в избрани магазини.

 

За допълнителна информация, моля посетете adidas.com/football или facebook.com/adidasfootball или следвайте @adidasfootball в twitter.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *