Интервю с наследник на Яворов-Пламен Димитров

Репортер: КРУМ ИВАНОВ
медия :  BIG1.BG
След няколко месечно отсъствие и мълчание от един от най-добрите поети на нашето съвремие,  решихме да потърсим спряганият за наследник на Яворов-Пламен Димитров.Открихме го на нашето черноморие ,а ето какво сподели той пред нашата медия:
-Здравей,Пламене,издай  пред нашите читатели какво ново се случва при теб,къде се намираш в момента?
-Здравейте,  в момента съм по родното черноморие, като цяло работя,нямам много време за почивка, а много ми се иска.Живот и здраве наесен, може би…
-Какво се случва с втората ти книга?Много хора питат, трябваше да е излязла?
-Така е,книга ще има,въпросът е ,че бях ангажиран с още много други проекти и Просто реших да забавя темпото,защото искам резултата и чакането да си заслужава.Накрая и читателите и аз да съм доволен от резултата.
-Очакваш ли успеха на новата ти книга да надмине, този на първата?Все пак тя бе една от най-четените и купуваните за 2015-та година?
-Имам очаквания разбира се,но не зная дали ще надмине тиража на „Душата ми е чиста“.Правя го със сърцето си,пиша това,което чувствам и улавям като емоция у мен и близките ми-не го правя ,просто защото някой друг очаква от мене това.Мога да споделя, че тази стихосбирка е дълго обмисляна, като започнем от подбора-много беше трудно да избера кои точно да включа, и редакцията, за чиято помощ изказвам благодарности на Анастасия Мавродиева.За заглавно съм се спрял на „Такъв ли пожела да бъдеш „.Много силно,лирично и се надявам все по-малко хора да се открият в него.
-Значи все пак да очакваме скоро „Такъв ли пожела да бъдеш „?
-Да!
-А какво се случи с поканата за роля в нов български сериал,нищо не казваш за това?
-Снимките приключиха,всичко е заснето,сега вече очакваме да излезе в ефир,но това не зависи от мен. Други хора решават това.
-Да очакваме ли да те видим и в друга роля някъде из родния ефир?Дочухме че имаш и такива предложения.
-Всичко с времето си,рано е да се говори за другите проекти,като станат факт,ще се похваля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *