Julius Meinl отбелязва Световния ден на поезията с „Плати с поема“

БОБИ ЧОЛАКОВА

Само на 21-ви март (четвъртък) може да заплатите кафето си Julius Meinl с поема*

 Виенският премиум кафе бранд Julius Meinl отбелязва глобалното събитие „Плати с поема“ в България. То се случва веднъж в годината на Световния ден на поезията – 21-ви март. В избрани заведения (които са се включили в кампанията)* посетителите могат да заплатят за чаша кафе Julius Meinl като напишат авторска поема или споделят стихове от любими поети и дори рефрени от песни.

Повече от 155 години Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура, която в исторически план вдъхновява артисти и писатели, предлагайки им творческо пространство, където да споделят и обсъждат своите идеи и креативна работа.

В Julius Meinl вярваме, че кафето наистина играе важна роля, в отключването на вдъхновение и за това сме превърнали в наша мисия да инспирираме хората и да правим света по-добър с поезия.

Световният ден на поезията (21-ви март) и „Плати с поема“ е събитие, което хиляди почитатели на марката очакват с нетърпение, като единствения ден в годината, в който можеш да заплатиш кафето си с поема.

Тази година Julius Meinl в партньорство с изпълнителя и автор на песни с платинен статут Том Одел, съветваме хората да оставят телефоните настрана; да се „изключат“ от мрежата, за да преоткрият себе си и вдъхновяващия свят наоколо.

Всички, които посетят заведенията*, участващи в кампанията „Плати с поема“ ще могат да платят за кафето си със стих или цитат от любимо стихотворение.

Събитието е световно и се случва в един и същи ден в повече от 40 държави.

За повече информация:

Соня Славчева,

Специалист  Комуникации @ Well Done

05898223737 / sonya@welldone.bg

*Кампанията Плати с поема се провежда е в избрани обекти, които са приели да участват в нея, на територията на цялата страна. Пълният списък със заведения може да намерите на: https://www.meinlcoffee.com/bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%8F/40061-2/pay-with-a-poem-2019/

 

 

 

 

За Julius Meinl

Julius Meinl е водеща компания в Австрия, Италия, Централна и Източна Европа. Дейността й се фокусира върху производство и търговия на кафе и чай, позиционирана в премиум сегмент. Компания Julius Meinl е горда да бъде посланик на Виенската кафе култура от 1862 г. насам.

Julius Meinl Coffee вдъхновява 5 милиона души на ден и повече от 2 милиарда всяка година!

Повече информация: https://www.meinlcoffee.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *