Huawei разработва иновации за всички индустрии с цел изграждане на по-зелен интелигентен свят

Боби Чолакова

 Huawei проведе 19-ата си годишна глобална среща на анализаторите в Шънджън. На събитието присъстваха индустриални и финансови анализатори, ключови лидери на мнение и представители на медиите от цял свят, за да научат повече за бъдещите тенденции в индустрията и стратегията за развитие на компанията. По време на събитието Кен Ху, ротационен председател на Huawei, изнесе ключова лекция за стратегията на Huawei към иновациите и изграждането на по-зелен интелигентен свят. „Ще засилим подхода си към иновациите, ще оборудваме всички индустрии, за да станат цифрови и интелигентни, и ще помогнем за изграждането на нисковъглероден свят“, каза Ху. „Това са ключови фактори за бъдещия ни растеж като компания.“

Huawei предприема 3 основни инициативи в тази посока:
 
1. Непрекъснато въвеждане на иновации и развитие на индустрията
• По отношение на свързаността Huawei продължава да движи индустрията напред. Компанията обяви визията си да направи възможно наличието на 10 Gbps връзки навсякъде с 5.5G и F5.5G, които ще са следващите еволюции в безжичните и фиксираните мрежи. Заедно те ще поддържат по-широк спектър от нишови мрежови изисквания, включително по-всеобхватно изживяване в домовете, както и ниската латентност и високата надеждност, необходими за контролни функции в промишлеността.
• По отношение на изчисленията, Huawei предефинира системните архитектури, основния софтуер и центровете за данни в опит да увеличи значително производителността и енергийната ефективност.
• В областта на облачните услуги Huawei изгражда MetaStudio – базиран в облака, цялостен конвейер за цифрово съдържание, който значително ще ускори производството на цифрово съдържание.
• По отношение на устройствата Huawei има за цел да предостави на потребителите интелигентно изживяване, ориентирано към потребителя, във всички аспекти на живота им – това, което компанията нарича Seamless AI Life experience, ефективно ускорявайки конвергенцията на физическия и цифровия свят.
 
2. По-интензивна цифрова трансформация за създаване на нова стойност за клиентите
• По този начин Huawei адаптира своите продукти и продуктово портфолио към различни индустриални сценарии. Същевременно ще започне предварителна интеграция и проверка на продуктите, като ще извърши цялата сложна работа предварително, за да улесни цифровата трансформация за своите клиенти и партньори. С Huawei Cloud като основа, Huawei има за цел да предостави „Всичко като услуга“, превръщайки инфраструктурата, технологиите и експертния опит в облачни услуги и улеснявайки миграцията на облака за клиентите в различни индустрии.
• Huawei също така изгражда интегрирани екипи, които се фокусират върху конкретни индустрии. Целта е да се предоставят целеви решения за дигитална трансформация за всяка индустрия и да се отговори по-бързо на нуждите на клиентите.
 
3. Оптимизиране на електроснабдяването и потреблението на енергия с помощта на цифрови технологии с цел нисковъглеродно развитие
• По този начин компанията предефинира фотоволтаичния сектор с помощта на изкуствен интелект, облачни технологии и други възможности, за да стимулира производството на възобновяема енергия.
• Huawei също така разработва нисковъглеродни решения на системно ниво за зелена ИКТ инфраструктура, като се фокусира върху безжичните базови станции и центровете за данни.
 
Занапред Huawei ще предприема активни действия за повишаване на устойчивостта на бизнеса си и за осигуряване на стабилно развитие. Tрябва да продължaваме непрекъснато с иновациите, да създаваме стойност за потребителите и за обществото“, добави Кен Ху. Очакваме с нетърпение да работим по-тясно с нашите клиенти и партньори, за да изградим по-интелигентен и зелен свят“.


* * *

За HUAWEI:
Основана през 1987 г., Huawei е водещ световен доставчик на инфраструктура за информационни и комуникационни технологии (ICT) и интелигентни устройства. Компанията има повече от 197 000 служители и работи в над 170 държави и региони, обслужвайки повече от три млрд. души по света.
Визията и мисията на Huawei е да предостави цифрови технологии на всеки човек, дом и организация за един напълно свързан, интелигентен свят. За тази цел компанията стимулира повсеместната свързаност и насърчава равния достъп до мрежите; компанията има за цел да предостави облачни услуги и изкуствен интелект до четири краища на земята, за да осигури превъзходната изчислителна мощ там, където е необходима; Huawei изгражда цифрови платформи, за да помогне на всички индустрии и организации да станат по-гъвкави, ефективни и динамични; предефинира потребителското изживяване с помощта на изкуствен интелект, като го прави по-персонализирано за хората във всички аспекти на живота им, независимо дали са у дома, в офиса или в движение.
За повече информация, посетете Huawei онлайн на www.huawei.com или ни последвайте на:
http://www.linkedin.com/company/Huawei
http://www.twitter.com/Huawei
http://www.facebook.com/Huawei
http://www.youtube.com/Huawei

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *