FilmBox внася доза мистерия в неделната вечер с филма на ужасите „Не на себе си“

 В средата на дъждовния юни FilmBox представя на любителите на мистериите една вълнуваща продукция. Зрителите ще имат възможност да се насладят на филма „Не на себе си“ – изключителна история на ужасите, идеална за любителите на драма, трилъри и вдигащи адреналина сцени. Забележителната актьорска игра ще допълни злокобното настроение на продукцията и ще изпълни вечерта на зрителите с мистерия. Премиерата на филма ще бъде тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

 
„Не на себе си“ е психологически трилър, режисиран от носителя на „Оскар“ Стивън Содърбърг, и продуциран от Джоузеф Малох. Филмът е номиниран за няколко награди, като печели „Golden Trailer Awards“ за „Най-добър трилър“. Продукцията получава положителни отзиви от критиците, които хвалят зашеметяващите изпълнения на актьорите, режисурата и сценария на филма. Освен това актьорите в главните роли Клеър Фой, Джошуа Леонард и Джей Фароа успяват да представят историята по възможно най-мистериозния и интригуващ начин.
 
Сюжетът на „Не на себе си“ разкрива историята на младата жена – Сойер Валентини, която напуска дома си, за да се спаси от преследвач. Травмата от преживяното я кара да потърси помощ от психотерапевт. По време на сеанса Валентини несъзнателно подписва формуляр за съгласие за приемане в психиатрична болница. От този момент нататък младата жена се оказва затворена в психиатрична клиника. Докато всячески се опитва да избяга от клиниката, жената се сблъсква с редица ужаси. По време на кошмарния си престой в институцията, Валентини трябва да се изправи срещу най-големите си страхов е . Зрителите ще могат да разберат дали тези ужаси са истински или са плод на въображението на героинята тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

„Не на себе си“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. 
За повече информация, моля посетете www.spiintl.com


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *