Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат

Боби Чолакова
Водещият PR експерт събра бизнес лидери, студенти и професионалисти в областта на комуникациите от цял свят на международен мастър клас

24 януари 2023 г. , София  Максим Бехар, PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., проведе международен мастър клас за ефективните PR практики през 2023 година и важните промени в бизнеса. Той подчерта необходимостта от рентабилни комуникационни услуги, за да се задоволят изискванията и очакванията на клиентите. Темата привлече интереса както на студенти, така и на бизнес лидери и професионалисти в индустрията от цял свят. Лекцията може да бъде гледана ТУК.
 
„PR бизнесът се променя всеки ден, но сега клиентите ни са по-взискателни от всякога. С оглед на световната пандемия и икономическата криза, компаниите по цял свят се стремят максимално да намалят разходите си и фокусират инвестициите си основно върху печалбите. Затова ние, PR специалистите, трябва да предоставяме на клиентите си бързи решения, иновативни идеи и най-вече увеличаване на продажбите“, сподели Максим Бехар.
 
Майсторският клас се проведе онлайн и бе организиран от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, където Бехар е президент и един от основателите ѝ през 2010 г. Бехар е също така и бивш президент на Световната PR организация ICCO и сегашен неин директор по международното развитие. Той е възпитаник на Harvard Kennedy School.
 
Лекцията на Максим Бехар е част от поредица мастър класове с експерти в бранша, организирани от асоциацията, чиято цел е да създаде място за дискусия и обменяне на идеи за развиване на комуникационната индустрия. Освен образователни програми, асоциацията предоставя възможност на своите членове да бъдат част от международната бизнес платформа WCFA Speaker Bureau за професионални лектори, коучове и мотивационни говорители за събития на високо ниво.
 
Всички предстоящи събития на Асоциацията на Световния комуникационен форум могат да се проследят на www.wcfaglobal.com
 
 
 
За Максим Бехар:
Максим Бехар е световно известен експерт по връзки с обществеността, предприемач и писател, възпитаник на Харвард Кенеди. Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., партньор на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies. Той е бивш президент на световната PR организация (ICCO), а през 2021 г. бе назначен за директор по международното развитие. Той е  настоящ президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум със седалище в Давос, Швейцария. Той бе избран за международен доверен партньор (international fellow) на британската PR асоциация PRCA и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Той е вписан в световната PR Зала на славата в Лондон и също така е отличен с много титли, сред които „Най-добрият PR специалист в Европа“ за 2020 г. и 2022 г. от PR Week, „Глобален изпълнителен директор на годината“ от The International Stevie Awards и „Комуникатор на десетилетието“ от Индийската асоциация на бизнес комуникациите. Автор е на световния бестселър „Световната PR революция“, който е класиран сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority и също така има рекордни продажби сред новите PR книги в Amazon. Роден и израснал в България, той се смята за глобален гражданин.
 

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com 
* * *
M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *