Изпълнителният директор на Ди Ес Смит България отличен сред най-иновативните лидери у нас според Forbes

Боби Чолакова

Водещият доставчик на устойчиви опаковъчни решения Ди Ес Смит беше удостоен със сребърен приз в престижния конкурс за иновации на Forbes в категория „Иновативен лидер“. Ди Ес Смит , които по-рано тази година бяха обявени за „Зелена компания на годината“, този път впечатлиха журито на Forbes с иноваторския подход на своя изпълнителен директор – Звезделина Лачева.

На 23 ноември 2023 г. в Sofia Event Center се проведе реномираният ежегоден форум на Forbes на тема иновации, на който бяха наградени и най-новаторските компании и личности от българската бизнес среда. В четирите категории на тазгодишните Forbes Innovation Awards се състезаваха общо 30 финалиста от 28 търговски и неправителствени организации. В категорията „Иновативен лидер“ за финалните отличия се бориха 8 ръководители на компании, опериращи на българския пазар.
 
За личния приз в конкурса Звезделина Лачева коментира„Изключително вълнуващо е да получа награда в категория „Иновативен лидер“ на тазгодишните Forbes Innovation Awards 2023. За мен лидерството е призвание, отговорност и обещание за бъдещо развитие на компанията. Това е огромно признание и за моите дългогодишни усилия, насочени към предоставянето на устойчиви и новаторски решения за опаковане на българския пазар. Успехът на нашата компания се крие именно зад иновациите, които разработваме и прилагаме заедно с нашите клиенти всеки ден.“

На събитието изпълнителният директор на Ди Ес Смит България участва и като панелист в дискусионната част, споделяйки своята експертиза на тема „Корпоративни иновации – пречат или помагат ли политиките за устойчивост в бизнеса“. В панелната дискусия взеха участие още Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Кауфланд България , и Станимир Хаджиев, изпълнителен директор на Ocado Technology в България и Гърция. Дискусията на тримата бизнес лидери бе модерирана от Елина Желева – управляващ партньор и директор на launchlabs Sofia.


За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *