Honor 10 с награда от EISA за лайфстайл смартфон за 2018-2019

БОБИ ЧОЛАКОВА
Последният флагман на бранда е перфектният избор за младото поколение
 
 Honorмладежкият и иновативен смартфон бранд на Huawei, стана лайфстайл смартфон на 2018-2019 г. Престижното отличие бе спечелено в конкурса на Европейската асоциация за картина и звук (EISA). EISA обяви Honor 10 за „перфектния избор дори за най-взискателните млади потребители“.„EISA Лайфстайл Смартфон 2018-2019“ е третата поред награда за Honor от конкурса на Европейската асоциация за картина и звук. Това важно признание е доказателство, че брандът Honor печели сърцата на младите хора по целия свят – коментира Джордж Дзао, президент на Honor. Нашият Honor 10 се радва на изключителна популярност. Смартфонът вече успя да регистрира рекордни продажби“.

С пускането на пазара на Honor 10, флагманът на Honor за 2018, пред потребителите бяха представени две революционни смартфон технологии. EISA оцени високо Honor 10 заради това, че предлага „най-интелигентната система на снимане на пазара“, както и софтуер с изкуствен интелект (AI), който позволява разпознаването на до 500 различни ежедневни ситуации и автоматичното задаване на настройките за снимане според тях. Журито на EISA бе впечатлено и от „невероятния дизайн на Honor 10 с алуминиев панел и стъклен гръб, наличен в четири стилни цвята“.

Honor 10 е добре приет както сред най-реномираните технологични медии, така и сред феновете на новите технологии по цял свят. Само три месеца след пускането в продажба на Honor 10 в Китай и два месеца след глобалното му представяне в Лондон флагманът вече регистрира над 3 милиона продадени бройки. Потребителските отзиви по отношение на ключовите характеристики на смартфона са силно позитивни. Honor 10 вече получи над 10 положителни ревюта от специализирани медии, включително избор на редактора на Android Headline, най-добър смартфон в средния клас според Wired, най-добър смартфон за 2018 според Tech Radar, най-добър смартфон за $400 според Android Central, както и най-добър смартфон за 2018 според Pocket-Lint’s.

Ключови характеристики на Honor 10

AI 2.0 камера
• 24MP + 16MP задна камера, поддържана от независимо вградения процесор NPU и първата по рода си технология за сегментиране на семантични изображения;
• 24MP предна камера, също поддържана от технологията AI 2.0;
• Автоматично стабилизиране на изображението (AIS).

Авангарден дизайн
• 15 слоя 3D стъкло на гърба – този дизайн разкрива различно цветово излъчване от всеки ъгъл при естествена светлина и сянка;
• Honor 10 предлага зашеметяваща комбинация от цветове на потребителите – фантомно синьо, фантомно зелено1. Тези два емблематични и иновативни цвята са създадени в Парижкия център за естетика в резултат на творчеството и ентусиазма на инженерите и дизайнерите на Honor.

Други
• Технология GPU Turbo;
• Ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци под предното стъкло;
• 5.84-инчов FullView дисплей с FHD+ безрамков екран с резолюция 19:9;
• 4GB RAM и 64GB/128GB ROM;
• Функция за супер бързо зареждане2 (Honor SuperCharge 5V/4.5A) на 3400 mAh батерията;
• EMUI 8.1, базиран на Android 8.1

. 


За Honor: 

Honor е водеща марка за смартфони на Huawei Group. В съответствие със своя слоган „За смелите“, брандът е създаден, за да отговори на нуждите на дигиталното поколение чрез интернет-оптимизирани продукти, които предлагат превъзходно потребителско преживяване, окуражават активните, насърчават креативността и дават възможност на младите да постигат своите мечти. Правейки това, Honor се наложи успешно като различния бранд, като демонстрира смелост да върши нещата по различен начин и да създава и предлага най-новите технологии и иновации на своите клиенти
За повече информация, моля, посетете:
www.hihonor.com
https://www.facebook.com/honorglobal/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/honorglobal

 

За Европейската асоциация за картина и звук (EISA): 
Основаната през 1982 Европейска асоциация за картина и звук (EISA) е медийна организация, която тества продукти на потребителската електроника. В нея членуват 50 списания, специализирани по темите за аудио, видео и мобилни технологии, от 20 европейски страни. Наградите на EISA са сред най-престижните потребителски оценки, които продуктите могат да получат, и в същото време са ключов индикатор, който помага на самите потребителите да направят най-добрите покупки.

1Предлага се и в среднощно черно и фантомно сиво. 
2Базирано на тестове, проведени в лабораторията на Honor.

 

 

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на: 02/818 70 10 и press@m3bg.com;
Аccount Manager на проекта: Кристина Радкова, kradkova@m3bg.com

 * * * *

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *