adidas представи новата колекция за жени Statement Collection с ексклузивно събитие

АНТОНИ ЧОЛАКОВ

Класическа колекция, създадена за всички дами, които тренират

 

  • Специално събитие, проведено в Сантоша Йога център
  • Дамите от AR Sofia се включиха в йога сесия, водена от Нина Сотирова
  • Вдъхновена от дамите, световни посланици на adidas, сред които Дуа Липа, Карли Клос, Шей Мичъл, Хана Бронфман, Гарбине Мугуруса

 adidas представи новата си класическа спортна колекция с ексклузивно събитие в Сантоша Йога център. В съботния следобед на 3-ти ноември гостите от adidas runners Sofia имаха възможност да се насладят на урок по Хатха йога от Нина Сотирова. По време на събитието капитанът на дамите от AR Sofia Надя Михайлова и Христина Вутова от отбора на бегачите демонстрираха колко важни са йога сесиите за възстановяването на тялото от силови и кардио тренировки.

 

Statement Collection е колекция от забележителни сетове, създадена за дамите, които разнообразяват тренировките си и изискват висока ефективност от облеклото си – точно толкова многостранна, колкото са и самите те. Моделите клинове и бра от новата серия на adidas е подходяща за йога класовете по време на изгрев, за зареждащите високо интензивни интервални тренировки (HIIT), но и за времето между двете. Вдъхновена от жените атлети, част от световната мрежа на adidas, колекцията предлага решения за дамите, които имат повече от един подход към активния начин на живот.

 

Водещата на събитието Нина Сотирова е истински вдъхновител в света на йогата и здравословния начин на живот. Тя е съосновател и учител в Сантоша йога център и главен редактор на две водещи издания за йога и здравословен начин на хранене – OM Yoga & Lifestyle и Vegan Life.

 

След тренировката дамите от adidas Runners се отдадоха на кратка почивка, придружена от здравословни хапки, сладки и чай, и споделиха мнение и впечатления от новата колекция.

 

Надя Младенова сподели: „Когато избирам облеклото за тренировките си, искам да ми е максимално удобно, за да се концентрирам върху правилното изпълнение на упражненията. Йогата е занимание, чрез което успокоявам ума и тялото си. За да го постигна, не трябва да мисля за нищо друго.“

 

Съчетанията в колекцията са вдъхновени от Дуа Липа, Карли Клос, Шей Мичъл, Хана Бронфман, Гарбине Мугуруса. Като жени, които предприемат различни подходи за ефективно трениране, техните прозрения и идеи са перфектната основа за разнообразна селекция от модели, обединени в постигането на отличителен и креативен тренировъчен гардероб.

 

Statement Collection вече е налична online и в представителните магазини на adidas в страната.

Относно adidas Runners:

adidas Runners е общност от бегачи в цял свят, която има своите местни представители в повече от 50 града. Лидери на общността са професионални треньори, които помагат на всички бегачи да бъдат по-добри атлети – чрез правилно движение, хранене, мислене и възстановяване. adidas Runners е в центъра на всичко, което adidas Running прави.

 

 

 

Данина Илинска | PR Specialist – B+RED | Email: dani.ilinska@bplusred.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *