Хороскоп за 1 февруари

Хороскоп за 1 февруари от Антония Мечкова

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Понеделнишки ви потръгва в работата, но само вие си знаете колко труд сте хвърлили за реализация на идеите си и колко спънки сте преодолели. Овните да не губят време, а да актуализират плана си, има още възможности, които трябва да използват. Ще ви хрумнат печеливши начинания. Някои получават и бързо признание за усилията си, може да е пост, предложения за обучение…

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този понеделник не е за нови планове и начинания, има риск да подразните даже хора, които обикновено ви подкрепят и окуражават. Телците може да мечтаят за път и кариера, ала сега не е момент за реализацията, друга работа и даже усвояване на още умения ще изискват големи усилия. Ценете времето и парите, следва да ги влагате в практични дела и вещи, да се грижите за дома.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В началото на седмицата и за вас е по-добре да отложите пътуване, поемане на по-големи рискове. Близнаците да изчакат с новите си планове, но без да драматизират отлагането, наложено е от временни пречки. Спокойствието и благоразумието ви допадат на шефове, занапред няма да си затварят очите за упоритостта и коректността ви. Учете се да обръщате търпението в своя полза.

RakРАК (21.06 – 21.07)
Не сте твърде наясно със ситуацията в деловата сфера от началото на тази седмица, но пък усещате, че някои неща в работата трябва да се променят. Раците не грешат, ала следва да действат много внимателно, околните може да се разсърдят, да мрънкат. Когато приключите със задачите, всички мъчнотии и несъгласия ще се забравят, просто искате да работите енергично и ефективно.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
От началото на февруари вие упорствате по амбициозни задачи, но от Стрелци не искайте същото. Водолеи ви разбират по-добре. Лъвовете да се настроят за упорита работа и макар че обичат да действат с екип, да се пазят от прекалено любопитни познати и неуморни приятели. Имате свой ритъм и план, вечерта ще сте доволни от постигнатото и спечеленото, ще се възстановявате по-дълго.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник избягвайте спорове, но ако разговорът е с инатливи Водолеи… Доста Деви предпочитат да действат с колеги, има различни възможности за изява и печалби, готови са да се включат и в екипи, ръководен от друг, ако проектът е интересен. Вечерта си дайте повече отдих, работата е свършена добре, печалбите радват. Но свободните часове са за най-обичаните хора…

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав понеделник, макар и не съвсем спокоен. Все пак Везните да не се отклоняват от плана си за работа, ще успеят да изпълнят задачите си. Имате и доста предложения за съдружие и сътрудничество, преценявайте по-грижливо мотивите на хората, които искат да действате заедно, не всички са за екип. Вечерта е за вкъщи, имате нужда от отдих, ала и децата чакат вниманието ви.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Начало на нов месец, а вие се връщате към отдавнашни планове. От Риби не го очаквайте. Едни Скорпиони избират да действат по самостоятелни проекти, чувстват потребност да обогатят знанията и уменията си. Втори предпочитат да подновят стари партньорства и ако са били по-резки в предишните спорове, подчертават приятелство към колеги, познати. Упорит труд се възнаграждава.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Връщате се към теми от миналия четвъртък, бъдете още по-отстъпчиви даже Лъвове да ви съветват обратното. Стрелците сега трябва да се пазят от съюзяването на опоненти, а някои с нетактичен подход превръщат и приятели в противници. С внимание и благоразумие привличайте съмишленици, по обществени въпроси е задължително. Идеите ви са добри, обещават печалби.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубаво начало на февруари, макар че делата ви се уреждат бавно, може да възникнат и проблеми с партньорите. Козирозите са много дисциплинирани професионалисти, ще се държат далече от всякакви опити за бързи и големи печалби. Може да не бъде похвалена веднага, но коректността ви впечатлява шефовете, а трудолюбието ще води до завидни резултати, упорствате за това.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В началото на февруари заразявате Лъвове с доверието си в шанса, упорствате в работата. Ако има спорни въпроси с Деви, едва ли сега ще ги изясните. Група Водолеи се хващат за много обещаващи проекти, но са практични и наистина последователни в работа. Гледайте да не допуснете щети, хитреци – всякакви. Ако днес започвате реализация на проекти, действайте прецизно, без бързане.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник Скорпиони ви подтикват да се върнете към стари планове, но вие не сте на тази вълна. Сега Рибите са общителни, лесно привличат нови съмишленици и сътрудници, а упоритата им работа дава щедри плодове. Имате шанс за напреднете доста, обмислете точно как да действате, направете вложения. Ако зависите от шеф, вероятно и той ще осигурява запаси, средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *