Световни дизайнери идват в София за Балканската седмица на модата

БОБИ ЧОЛАКОВА
Събитието е от 11 до 14 май в зала Рейнбоу Плаза, София
 
Сензацията от тазгодишното издание на New York Fashion Week –
Mihaela Teleaga и нейният бранд Catch Michelle, ще бъдат 89098специални гости на Балканската седмица на модата, съобщава ВИП Комюникейшън. Модният бранд се наложи сред водещите на световната сцена с революционни решения в дамската мода.
Организаторите активно работят и за социалната кампания на модния форум – подпомагане на млади дизайнери. Една от наградите ще бъде  парична стипендия на млад дизайнер, участник в “Балканска седмицана модата 2016”. Средставата ще бъдат предоставени от Зонта клуб “Света София”, част от Зонта Интернешънъл. 
Водещите на модната седмица са актьорът Ники Сотиров и топмоделът-мениджър на първата частна модна агенция в България „High Level“ Христина Маркова.  Грандиозната продукция ще бъде режисирана от Ники Сотиров.
Модната седмица ще представи дизайнерските постижения на творци от Балканите. 
Сред ВИП-гостите на форума ще бъдат представители на  дипломатическия корпус от всички балкански страни, както и браншови организации, производители и търговци.
Четирите природни стихии –  вода, земя, въздух, огън , ще дефилират с последните писъци на модата  в дните  на  грандиозното събитие.
Почитателите на изяществото и на красотата ще могат да се докоснат до най-голямото модно събитие на Балканите като запазят своето място за грандиозния форум на фешън индустрията в сайта на Eventim.bg:   http://www.eventim.bg/bg/bileti/balkanska-sedmica-na-modata-2016-sofia-rainbow-plaza-882325/performance.html

90876Италианската академия за мода гостува на Balkan Fashion Week 2016

 
Италианската академия за мода – ‘Accademia Del Lusso’, ще бъде специален гост на  Balkan Fashion Week 2016, съобщава ВИП Комюникейшън.
Тя е основана през 2005 г. в столицата на модата Милано. Нейната цел е да формира основни професионални профили от модния бранш. Студенти, завършили вече академията, ще представят авторски дизайнерски колекции в рамките на Balkan Fashion Week 2016. Академията има вече свое представителство в София с адрес – ул. Будапеща 60 .
9807Сензацията от тазгодишното издание на New York Fashion Week –
Mihaela Teleaga и нейният бранд Catch Michelle, ще бъдат една от изненадите за Балканската седмица на модата. По време на събитието ще бъдат поощрени и талантливите млади дизайнери от Националната художествена академия. Един от студентите ще получи  парична стипендия , осигурена от Зонта клуб “Света София”, част от Зонта Интернешънъл.
Водещ и режисьор на модната седмица ще бъде актьорът Ники Сотиров. Негова партньорка на сцената ще е  топмоделът-мениджър на  първата частна модна агенция в България „High Level“ Христина Маркова.
Медии от всички балкански страни ще отразят събитието.
Модната седмица ще представи дизайнерските постижения на творци от Балканите.  Сред ВИП-гостите на форума ще бъдат представители на  дипломатическия корпус от всички балкански страни, както и браншови организации, производители и търговци. 
Четирите природни стихии –  вода, земя, въздух, огън , ще дефилират  в дните  на  грандиозното събитие.
Билети за форума на фешън индустрията вече се продават в сайта на Eventim.bg:  http://www.eventim.bg/bg/bileti/balkanska-sedmica-na-modata-2016-sofia-rainbow-plaza-882325/performance.html
 

ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *